ВИВИДЕРМ – Отстранување на АТЕРОМ

Атеромите или епидермалните цисти настануваат поради запушување на канали од лојните жлезди, како и поради оток на фоликулите од влакната. Со цел да се постигнат долготрајни резултати, се советува комплетно…

Continue ReadingВИВИДЕРМ – Отстранување на АТЕРОМ