Заштита на кожата од сонце, инсекти и сериозни инфекции

Заштита на кожата од сонце, инсекти и сериозни инфекции После долгиот зимски период на покриеност на кожата , по доаѓањето на топлите денови се зголемува и нашата изложеност на сонце…

Continue ReadingЗаштита на кожата од сонце, инсекти и сериозни инфекции