вивидерм секогаш со вас

Дерматолошко-естетска ординација Вивидерм се занимава со лекување на болести на кожата, општи дерматолошки и венеролошки прегледи, дермоскопија, миколошко испитување, отстранување на кожни промени со радиобран и криотерапија како и склерозација на површни мали крвни садови, алерго тестови.

Услуги

Вивидерм Ви нуди специјалистички прегледи и дијагностика на сите кожни заболувања, лекување на акни и отстранување на кожни израстоци

Отстранување на целулит (мезотерапија), ботокс отстранување на брчки и стопирање на потење, филери за пополнување на брчки уста, хемиски пилинг, дермален ролер, ПРП метода Плазма рич плателетс (Platelet Rich Plasma), козметички третман

Best of the Best

Asclepion pro ласер

Трајна епилација на несакани влакна со најновиот и најдобар ласер Asclepion MeDioStar NeXT PRO

Дермални филери

Третманите со дермален ролер се една од најновите методи во областа на мезотерапијата. Овие третмани се омислени за брзо и ефикасно подмладување и регенерирање на кожата по природен пат, овозможувајќи намалување на брчки, стрии, лузни, како и затегање и подмладување на кожата.

Спречување на паѓањето на косата

Вивидерм Ви нуди третман и дијагностика против опаѓање на коса и брада. Губењето на косата е еден од најсериозните проблеми што под еднакво ги зафаќа машкиот и женскиот пол. Во низата третмани спаѓа и ПРП третманот што е познат како најефикасната и најдобрата метода за подмладување и на враќање на изгубената коса.